Ciepła sałatka z brukselki i fasolki

Ciepła sałatka z brukselki i fasolki

Lista zakupów:

Masło
Oliwa
Pieprz

Brukselka Hortex – 1 opakowanie

Fasolka szparagowa zielona Hortex – 1 opakowanie

Fasolka szparagowa żółta Hortex – 1 opakowanie

200 g wędzonego boczku

3 łyżki masła

3 łyżki oliwy z oliwek

sól, pieprz

4
Sałatka
30 minut
W roli
głównej:
BRUKSELKA

Przepis:

Brukselkę podsmaż na łyżce oliwy i łyżce masła. Przełóż do dużej miski. Czynność powtórz z fasolką zieloną i żółtą.

Boczek pokrój w kostkę, podsmaż i dodaj do warzyw. Wymieszaj, dopraw solą i pieprzem.

Po obiedzie zaplanuj deser

Sprawdź

Dobierz napój do obiadu

Sprawdź

Inne dania z tym produktem

Brukselka z bułką tartą

Brukselka z bułką tartą

Inne dania z tej kategorii

Chlebek buraczany
Chlebek buraczany
Zobacz wszystkie