Ciepła sałatka z brukselki i fasolki

4 OS
Sałatka
30 minut

Brukselkę podsmaż na łyżce oliwy i łyżce masła. Przełóż do dużej miski. Czynność powtórz z fasolką zieloną i żółtą.

Boczek pokrój w kostkę, podsmaż i dodaj do warzyw. Wymieszaj, dopraw solą i pieprzem.

Lista zakupów

Brukselka Hortex – 1 opakowanie
Fasolka szparagowa zielona Hortex – 1 opakowanie
Fasolka szparagowa żółta Hortex – 1 opakowanie
200 g wędzonego boczku
3 łyżki masła
3 łyżki oliwy z oliwek
sól, pieprz

Inne dania
z tej kategorii
Podlaskie kartacze ze złocistą zasmażką i listkami brukselki
Podlaskie kartacze ze złocistą zasmażką i listkami brukselki

Sprawdź przepis
Buraczki zasmażane po poznańsku z jabłkiem
Buraczki zasmażane po poznańsku z jabłkiem

Sprawdź przepis