Lista zakupów:

Cebula
Masło
Ser pleśniowy

Zupa pieczarkowa Hortex – 1 opakowanie
500 ml bulionu
50 g sera z niebieską pleśnią

1 cebula
1 łyżka masła
1 łyżka oliwy

3
Zupa
20 minut
W roli
głównej:
ZUPA PIECZARKOWA

Przepis:

Rozgrzej w garnku masło i oliwę. Dodaj posiekaną cebulkę i smaż 2 minuty. Dodaj warzywa i smaż kolejne kilka minut. Wlej bulion i gotuj do miękkości ok. 15 minut.

Ugotowaną zupę zmiksuj, dopraw solą i pieprzem do smaku.

Rozlej do miseczek i udekoruj pokruszonym serem.

Po obiedzie zaplanuj deser

Sprawdź

Dobierz napój do obiadu

Sprawdź

Inne dania z tym produktem

Zupa pieczarkowa

Zupa pieczarkowa