Lista zakupów:

Czosnek
Oliwa
Rukola

Groszek zielony Hortex – 1/2 opakowania

Szpinak liście Hortex – 1/2 opakowania

Bób Hortex – 1/2 opakowania

Fasolka szparagowa zielona Hortex – 1/2 opakowania

100 g kaszy jaglanej

 

10 zielonych oliwek

1 ząbek czosnku

2-3 łyżki oliwy z oliwek

rukola

sól, pieprz

 

3
Danie główne
40 minut
W roli
głównej:
BÓB

Przepis:

Groszek, bób i fasolkę szparagową ugotuj według przepisu na opakowaniu. Szpinak przesmaż na oliwie na patelni. Ugotowane warzywa dodaj do szpinaku i mieszając smaż jeszcze chwilę.

 Kaszę ugotuj zgodnie z przepisem na opakowaniu.

 Warzywa podawaj z ugotowaną kaszą jaglaną, z dodatkiem rukoli.

 

 

.

Po obiedzie zaplanuj deser

Sprawdź

Dobierz napój do obiadu

Sprawdź

Inne dania z tym produktem

Pieczone krokieciki rybne z bobem

Pieczone krokieciki rybne z bobem