Lista zakupów:

Banan
Cytryna
Imbir

Brokuły różyczki Hortex – 45 g
Szpinak rozdrobniony Hortex-45 g
Sok 100% tłoczony z jabłek Hortex – 90 ml

40 g świeżego ananasa
2 g świeżego imbiru
2 daktyle
45 g banana
sok z 1/3 cytryny

W roli
głównej:
BROKUŁY RÓŻYCZKI

Przepis:

Brokuły i szpinak lekko rozmroź.
Ananasa i banana umyj, obierz i pokrój. Odpowiedni kawałek imbiru obierz ze skórki. Daktyle namocz w wodzie i odstaw na kilka minut aby zmiękły, co ułatwi ich dokładne zmiksowanie. Do blendera kolejno włóż brokuł, szpinak, pokrojonego ananasa, banan, kawałek imbiru i odciśnięte z wody daktyle. Dodaj tłoczony sok jabłkowy i świeżo wyciśnięty sok z cytryny. Całość zblenduj do uzyskania odpowiedniej konsystencji.

Po obiedzie zaplanuj deser

Sprawdź

Dobierz napój do obiadu

Sprawdź

Inne dania z tym produktem

Podwójna sałatka pudełkowa

Podwójna sałatka pudełkowa