Lista zakupów:

Warzywa na patelnię greckie Hortex – 1 opakowanie

100 g sera feta

1/2 sałaty lodowej

1 czerwona cebula

2 łyżki oliwy z oliwek

sól i pieprz

Sałatka
20 min
W roli
głównej:
WARZYWA NA PATELNIĘ GRECKIE

Przepis:

Warzywa na patelnię greckie wysyp na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia, posyp solą i pieprzem oraz polej łyżką oliwy z oliwek. Piecz 15 minut w temperaturze 180*C.

Sałatę pokrój w paski i ułóż na talerzu. Na wierzch ułóż upieczone warzywa, pokrojoną w kostkę fetę oraz pokrojoną w plasterki cebulę. Przyprawę z saszetki wymieszaj z oliwą i polej nią sałatkę.

Po obiedzie zaplanuj deser

Sprawdź

Dobierz napój do obiadu

Sprawdź