Sałatka z brokułami i tuńczykiem

Sałatka z brokułami i tuńczykiem

Lista zakupów:

Oliwa
Pomidor

Lista składników:

Brokuły różyczki Hortex – 1 opakowanie 

1 puszka tuńczyka w sosie własnym

15 pomidorków koktajlowych

1 łyżeczka oliwy z oliwek

ulubione zioła

1
Śniadania
30 minut
W roli
głównej:
BROKUŁY RÓŻYCZKI

Przepis:

Brokuły ugotuj w lekko osolonej, wrzącej wodzie (ok. 5 minut), po czym odcedź i pozostaw do ostygnięcia. Następnie wymieszaj brokuły, pokrojone pomidorki i tuńczyka. Przed podaniem całość polej oliwą z oliwek i posyp odrobiną ulubionych ziół.

 

 

 

 

 

 

 

 

Po obiedzie zaplanuj deser

Sprawdź

Dobierz napój do obiadu

Sprawdź

Inne dania z tym produktem

Udka pieczone z nutą pomarańczy z purée z brokułów

Udka pieczone z nutą pomarańczy z purée z brokułów