Włoska zupa z pesto

3 OS
Zupa
25 minut

Na rozgrzanej oliwie podsmaż warzywa. Dodaj bulion i gotuj 15 minut. Dodaj 2 łyżki pesto. Wymieszaj i dopraw świeżo mielonym pieprzem.

Na talerzu udekoruj  kleksem pozostałego pesto, zieloną pietruszką i płatkami parmezanu.

Lista zakupów

Zupa królewska Hortex – 1 opakowanie
3 szklanki bulionu
2 łyżki oliwy z oliwek
3 łyżki zielonego pesto
parmezan, najlepiej w płatkach
sól, świeżo mielony pieprz

Inne potrawy
w tej kategorii
Błyskawiczne paszteciki z nadzieniem szpinakowo-serowym
Błyskawiczne paszteciki z nadzieniem szpinakowo-serowym

Sprawdź przepis
Zupa krem z gniecionym groszkiem
Zupa krem z gniecionym groszkiem

Sprawdź przepis