Lista zakupów:

Oliwa
Ser żółty

Zupa fasolowa Hortex – 2 opakowania
3-4 grube kromki wiejskiego czerstwego chleba

100 g żółtego sera
2-3 łyżki oliwy z oliwek

4
Zupa
40 minut
W roli
głównej:
ZUPA FASOLOWA

Przepis:

Zupę przygotuj zgodnie z przepisem na opakowaniu (można użyć mniej bulionu). Przelej do dużego naczynia do zapiekania. Chleb, jeśli nie jest czerstwy opiecz w piekarniku lub tosterze, aby był chrupiący.
Pajdy chleba ułóż na wierzchu zupy. Skrop oliwą z oliwek i posyp startym żółtym serem. Zapiekaj w piekarniku nagrzanym do temperatury 180ºC mniej więcej przez 20 minut.

Po obiedzie zaplanuj deser

Sprawdź

Dobierz napój do obiadu

Sprawdź

Inne dania z tym produktem

Fasolka po myśliwsku

Fasolka po myśliwsku