Lista zakupów:

Liść laurowy
Pieprz

Zupa kalafiorowa z koperkiem Hortex – 1 opakowanie

100 g serka topionego

2-4 ziarenka pieprzu

1 kostka rosołowa

1 ziarenko ziela angielskiego

1 liść laurowy

sól, pieprz

 

3
zupa
12 min
W roli
głównej:
ZUPA KALAFIOROWA Z KOPERKIEM

Przepis:

Zawartość opakowania wsyp do garnka, dodaj ok. 1 l wody, kostkę rosołową, ziele angielskie, liść laurowy, ziarenka pieprzu. Gotuj ok. 15 minut. Serek topiony rozpuść w 100 ml gorącej zupy i wlej do garnka z zupą. Dopraw do smaku solą i pieprzem.

Po obiedzie zaplanuj deser

Sprawdź

Dobierz napój do obiadu

Sprawdź

Inne dania z tym produktem

Włoski krem z białych warzyw

Włoski krem z białych warzyw