Lista zakupów:

Cebula
Pieprz
Sól

 

Lista składników:

Zupa wiosenna 9-składnikowa – 1 opakowanie

pęczek włoszczyzny

1 cebula

1 łyżka mleka kokosowego

ulubione zioła

trawa cytrynowa

sól i pieprz

 

4
zupy
30 minut
W roli
głównej:
ZUPA WIOSENNA 9-SKŁADNIKOWA

Przepis:

Obraną włoszczyznę ugotuj w wodzie. Do wywaru wrzuć podpaloną na patelni cebulę. Gdy powstanie złocisty bulion, wyciągnij z garnka warzywa, dodaj trawę cytrynową. Bulion dopraw do smaku solą, pieprzem i ziołami. Następnie do bulionu wrzuć zupę wiosenną i gotuj jeszcze ok. 10-15 minut. Pod koniec gotowania wyjmij trawę cytrynową i zabiel mlekiem kokosowym.

 

 

 

 

Po obiedzie zaplanuj deser

Sprawdź

Dobierz napój do obiadu

Sprawdź

Inne dania z tym produktem

Pie warzywno-mięsny

Pie warzywno-mięsny