Fasolka szparagowa z kruszonką cytrynową

Ilość porcji: 2 OS
Czas przygotowania: 15 minut

Przygotowanie:

Fasolkę gotuj około 10-12  minut.

Odcedź.

Na patelni rozgrzej masło, dodaj bułkę tartą i skórkę z cytryny i zarumień.

Wymieszaj z fasolką, dopraw solą.

Podawaj posypane posiekaną natką pietruszki.

 

Lista zakupów

Składniki:

  • Fasolka szparagowa żółta HORTEX – 1 opakowanie
  • 70 g masła
  • 70 g bułki tartej
  • Skórka starta z 1 cytryny
  • Garść natki pietruszki
  • Szczypta soli
Inne potrawy
w tej kategorii
Roladki schabowe z fasolką
Roladki schabowe z fasolką

Sprawdź przepis
Sajgonki
Sajgonki

Sprawdź przepis