Lista zakupów:

Cebula
Mąka
Masło

Kapuśniak z kiszonej kapusty Hortex – 1 opakowanie
500 g chudych żeberek
1 cebula

2 łyżki masła
2 łyżki mąki pszennej
ziele angielskie, liść laurowy, majeranek
sól, pieprz

4
Zupa
45 minut
W roli
głównej:
KAPUŚNIAK Z KISZONEJ KAPUSTY

Przepis:

Żeberka zalej litrem wody. Dodaj przyprawy, obraną cebulę i gotuj do miękkości. Następnie wrzuć mrożonkę i gotuj 10 min.
Z masła i mąki zrób zasmażkę i dodaj do zupy.
Przypraw do smaku.

Po obiedzie zaplanuj deser

Sprawdź

Dobierz napój do obiadu

Sprawdź

Inne dania z tym produktem

Pulled pork

Pulled pork

Inne dania z tej kategorii

Zupa kalafiorowa
Zupa kalafiorowa
Zobacz wszystkie