Łazanki z zupą pieczarkową

Ilość porcji: 4 OS
Czas przygotowania: 25 minut

Przygotowanie:

Łazanki ugotuj al dente.

Na patelni podsmaż cebulę pokrojoną w drobną kostkę.

Dodaj zupę pieczarkową.

Podsmażaj, aż zmięknie.

Następnie dopraw i dodaj śmietanki.

Dodaj odcedzone łazanki, wymieszaj.

 

Lista zakupów

Składniki:

  • Zupa pieczarkowa HORTEX – 1 opakowanie
  • 300 g makaronu łazanki
  • 100 ml śmietany 30 %
  • 2 cebule
  • 1 łyżka oleju
  • 1 łyżeczka ziół prowansalskich
  • Sól, pieprz
Inne potrawy
w tej kategorii
Francuska zupa pieczarkowa
Francuska zupa pieczarkowa

Sprawdź przepis
Biała kiełbasa pieczona w kapuśniaku
Biała kiełbasa pieczona w kapuśniaku

Sprawdź przepis