Makaronowa zapiekanka grzybowa z cheddarem

Ilość porcji: 3-4 OS
Czas przygotowania: 40 minut

Przygotowanie:

Makaron ugotuj al dente, odcedź.

Formę do zapiekania wysmaruj masłem.

Makaron wymieszaj z zupą grzybową, startym cheddarem i posiekaną natką pietruszki.

Dopraw solą i pieprzem.

Piecz 30 minut w 180oC.

Lista zakupów

Składniki:

  • Zupa grzybowa HORTEX – 1 opakowanie
  • 250 g makaronu kokardki
  • 200 g cheddaru
  • 30 g masła
  • Garść natki pietruszki
  • Sól, pieprz
Inne potrawy
w tej kategorii
Gulasz warzywny z leśnymi grzybami
Gulasz warzywny z leśnymi grzybami

Sprawdź przepis
Pieczony antrykot z sosem BBQ i zielonym groszkiem
Pieczony antrykot z sosem BBQ i zielonym groszkiem

Sprawdź przepis