Sałatka z brokułami i tuńczykiem

1 OS
Śniadania
30 minut

Brokuły ugotuj w lekko osolonej, wrzącej wodzie (ok. 5 minut), po czym odcedź i pozostaw do ostygnięcia. Następnie wymieszaj brokuły, pokrojone pomidorki i tuńczyka. Przed podaniem całość polej oliwą z oliwek i posyp odrobiną ulubionych ziół.

Lista zakupów

Brokuły różyczki Hortex – 1 opakowanie 
1 puszka tuńczyka w sosie własnym
15 pomidorków koktajlowych
1 łyżeczka oliwy z oliwek
ulubione zioła

Inne potrawy
w tej kategorii
Gulasz z brokułami, papryką i cieciorką
Gulasz z brokułami, papryką i cieciorką

Sprawdź przepis
Konfitura „Truskawkowa limonka”
Konfitura „Truskawkowa limonka”

Sprawdź przepis