Tost z marchewką z groszkiem i serem

Ilość porcji: 4 OS
Czas przygotowania: 20 minut

Przygotowanie:

Na łyżce masła podsmaż marchewkę z groszkiem.

Ser zetrzyj na tarce.

Kromkę posyp serem, następnie ułóż kilka łyżek groszku z marchewką, posyp znowu serem i przykryj drugą kromką.

Posmaruj zewnętrzne strony chleba cienko masłem.

Zapiekaj w tosterze 10 minut.

Podawaj przekrojone na pół.

 

Lista zakupów

Składniki:

  • Marchewka z groszkiem HORTEX – 1 opakowanie
  • 8 kromek chleba pszenno-żytniego
  • 300 g sera żółtego
  • 50 g masła
Inne potrawy
w tej kategorii
Kaszotto z kaszy gryczanej z marchewką i groszkiem
Kaszotto z kaszy gryczanej z marchewką i groszkiem

Sprawdź przepis
Humus kalafiorowy
Humus kalafiorowy

Sprawdź przepis